ReBa Aannemers is opgericht door Reinier Walraven en Barry Plooijer. Met een gezamelijke ervaring van ruim 30 jaar kunnen wij elk project aan. Na vele jaren voor een werkgever gewerkt te hebben en enkele jaren geleden ons diploma Aannemer B&U te hebben behaald, hebben we ervoor gekozen om voor onzelf te beginnen. Met ons opgebouwde netwerk hebben wij een team van onderaannemers met ervaren vakmensen en specialisten tot onze beschikking. 

Goede communicatie met de opdrachtgever

Als aannemer vinden wij een prettig contact, de wensen en het gevoel van de klant enorm belangrijk. Hierdoor zorgen wij altijd dat we duidelijk in beeld hebben wat de wensen van de klant zijn. Ook denken en adviseren wij mee, om het beste resultaat te behalen. Tevens door te werken met een goede werkvoorbereiding en de klant tijdens het bouwproces goed op de hoogte te houden, is een kortere doorloop tijd mogelijk.

Informatie en advies

Wilt u professioneel advies of meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op met ReBa Aannemers. Wij geven u graag antwoord op al uw vragen over ons aannemersbedrijf en maken graag een geheel vrijblijvende offerte voor uw bouw werkzaamheden.

Regio

Wij zijn in heel Noord-Holland actief met onze werkzaamheden en kunnen een uitzondering maken voor een project buiten dit gebied.

Verbouw, aanbouw, uitbouw, opbouw

 Renovatie en restauratie

Renovatie en restauratie

ReBa Aannemers heeft de kennis en ervaring in huis om aan alle denkbare verbouwing uw adviserende en uitvoerende partner te kunnen zijn.